I augusti så återgår de flesta till jobb och skola efter en avslappnande sommarsemester. För att underlätta återgången till vardagen kan matkassar eller hemleverade matvaror vara en lösning. Vi har samlat ett antal aktuella erbjudanden och rabatter för de som vill prova något nytt!

Simple feast – Rabattkod för 25% rabatt på dina 4 första kassar inkl. fri frakt

Annons för Simple Feast

Hos Simple Feast kan du få 25% rabatt på dina 4 första kassar inklusive fri frakt. Ange rabattkoden REALFOOD i kassan. Erbjudandet gäller till och med 30 September 2020. 

Du behöver aldrig igen komma hem och fundera på vad du ska äta till middag eller känna dig stressad av tiden när det alltid finns en utsökt, hälsosam maträtt som väntar på dig i kylen. 

Klicka på annonsen för att komma till Simple Feast och nyttja erbjudandet

 

HelloFresh – Spara 30% på dina två första matkassar

Hos HelloFresh får nya kunder 30% rabatt på sina två första matkassar i ett erbjudande som räcker ända till och med Januari 2021. Ingen rabattkod krävs

HelloFresh är en av världens flexiblaste matkassar. Hos dom kan du sätta ihop din veckomeny precis som du vill – och byta recept när som helst. Välj fritt mellan 12 nya recept varje vecka och blanda svenska klassiker med internationella godbitar från världens kök.

Klicka på annonsen för att komma till HelloFresh och nyttja erbjudandet

Annons för HelloFresh

Linas Matkasse – Rabattkod för 30% rabatt på två leveranser

Annons för Linas Matkasse

Hos Linas Matkasse kan nya kunder få 30% rabatt på 2 leveranser.  Ange rabattkoden ATAUGSEPT20 i kassan. Erbjudandet gäller till och med 30 September 2020. 

Med Linas Matkasse får du alltid

  • Goda, varierade och inspirerande middagar med möjlighet att skräddarsy din egen veckomeny.

  • Recept som är enkla att följa, roliga att laga och goda att äta. 

  • Recept som är noggrant planerade för att minimera matsvinn.

Klicka på annonsen för att komma till Linas Matkasse och nyttja erbjudandet